Lainepapist pakendid: enamlevinud pakenditüübid

Lainepapist pakendid on praktilised ja laialt levinud. Lainepapist karpide ja kastide ühiseks jooneks on see, et need on lõigatud, stantsitud, volditud ja/või liimitud lainepapist. Lainepapist lehtede mõõdud ja voltimisvõimalused on aga lõputud – seega on peaaegu kõik lainepapist pakendid erinevad. Toome järgnevalt välja enamlevinud lainepapist pakendite tüübid.

 

Harilik pappkast

Kõige tavalisem pakenditüüp on harilik avatav pappkast. Harilik pappkast sobib suurepäraselt väikeste asjade transportimiseks. Samuti on see lihtne lainepapist pakend hea kolimiskast, ladustamiskast või arhiveerimiskast.

lainepapist pakendid
Pildil on harilik pappkast. Viide pildile: FEFCO kataloog.

Telli see FEFCO pakendikataloogist (FEFCO 0201)!

 

Lainepapist alus

Lainepapist alused sobivad väikeste asjade paigalhoidmiseks ja kiire väljapaneku korraldamiseks müügikohas. Lainepapist alus on parim valik siis, kui toote nähtavus ja hõlbus käsitsemine on määrava tähtsusega. Lainepapist alused sobivad toidu- ja joogikaupade, näiteks pudelivee, karastusjookide, konservide, snäkkide jms pakendamiseks.

lainepapist pakendid

Pildil on üle otsaserva volditav lainepapist alus. Viide pildile: FEFCO kataloog.

Telli see FEFCO pakendikataloogist (FEFCO 0422)!

 

Ühelt poolt avatud lainepapist pakendid

Ühelt poolt avatud lainepapist pakendid sarnanevad harilike pappkastidega, kuid neil on klapid ainult ühes otsas. Pakendi teine osa on avatud – seda on lihtne ja mugav pakitavale esemele peale libistada. Ühelt poolt avatud lainepapist pakendid sobivad suurepäraselt suurte raskete esemete, näiteks külmkappide ja pesumasinate pakendamiseks.

lainepapist pakendid
Pildil on ühelt poolt avatud pappkast. Viide pildile: FEFCO kataloog.

Telli see FEFCO pakendikataloogist (FEFCO 0200)!

 

Üleulatuva kattega pappkastid

Nende pappkastide välimised klapid katavad täies ulatuses kasti ülemise ja alumise osa. Üleulatuva kattega pappkastid on seega vastupidavad ja kaitsevad pakendi sisu transpordi käigus. Üleulatuva kattega pappkast sobib suurepäraselt erilist ettevaatust nõudvate raskete objektide, näiteks kodumasinate pakendamiseks.

lainepapist pakendid pappkast
Pildil on üleulatuva kattega pappkast. Viide pildile: FEFCO kataloog.

Telli see FEFCO pakendikataloogist (FEFCO 0203)!

 

Üle ääre sissepoole suletavad pappkarbid

Üle ääre sissepoole suletavad pappkarbid sobivad väga hästi väikeste asjade pakendamiseks ja transportimiseks. Toodete pakendamisel karp suletakse. Need lainepapist pakendid sobivad kõige paremini varuosade, tablettide, tee või muu sellise pakendamiseks.

lainepapist pakend
Pildil on üle ääre sissepoole suletav pappkarp. Viide pildile: FEFCO kataloog.

Telli see FEFCO pakendikataloogist (FEFCO 0748)!

 

 

Loodame, et välja toodud tüübid aitasid lugejal oma pakendivajadust paremini määratleda.

Lainepapist pakendite kohta saab lisa lugeda ka siit.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga