Koogikarbid ja vutlarid maiustustele (I osa)

Koogikarbid, küpsisepakid, kommikarbid, šokolaaditahvli ümbrised ja vutlarid on väga olulised selle juures, kas maiustus jääb silma, kas selle proovimiseni üldse jõutakse ja kuidas tajutakse tervet maiustuse söömise kogemust

Selles postituses kirjutame viiest huvitavast pakendilahendusest. Magusasõber, kes sellistele pakenditele vastu suudab panna, küll õige maiasmoka nime ei vääri.

 

koogikarbid
Pildi allikas: Little Housewife blogiviide pildile

1. Funktsionaalsed koogikarbid Petal Cupcakesi tassikookidele

Kõik tassikoogisõbrad on kohvikust oma lemmikuid kaasa ostes kokku puutunud sellega, et tassikoogi kaunis kreem on koju jõudes koogikarbis lössi vajunud. Petal Cupcakes funktsionaalsed koogikarbid tassikookidele on varustatud sangaga. Koogikarpide transport on mugav. Koogikarbid on küljelt avatavad ja tassikoogid säilivad ilusatena autosõidu või jalutusteekonna lõpuni.

 

 

 

 

 

 

vutlarid
Pildi allikas: Destino Milaoviide pildile

2. Itaalia käsitöömaiustuste pakendid

Lihtsuses peitub võlu. Pavé Milano koogikarbid ja vutlarid šokolaaditahvlitele on lihtsad, minimalistliku mustri ja tagasihoidlike värvidega.

 

 

 

 

 

kaunid koogikarbid
Pildi allikas: Facebook, Twelve Cupcakesviide pildile

3. Läbimõeldud ja detailsed koogikarbid

Twelve Cupcakes meekoogikarp on detailideni läbimõeldud ja viimistletud. Meekook on lisaks koogikarbile pakitud ka paberisse ja varustatud isuäratava kirjeldusega. Koogikarbi serv avaneb ja muudab serveerimise lihtsaks. Karbi disain on lihtne ja peen.

 

 

 

 

 

 

kommipakend
Pildi allikas: Facebook, Violette Chocolatierviide pildile

4. Lähis-Ida maiustustetootja luksuslikud pakendid

Violette Chocolatier on äsjaavatud maiustustepood Qataris, mis võlub oma luksuslike pakenditega kommidele, šokolaadidele ja trühvlitele. Näiteks on šokolaadist liblikakujulised pulgakommid pakendatud läbipaistvatesse tsellofaanpakenditesse ja kinnitatud helelilla siidpaelaga.

 

 

 

 

 

 

 

 

pakend-šokolaadile
Pildi allikas: Chocolat Factory, e-poodviide pildile

5. Pakendi ja toote koostoime – kaloriarvestusega šokolaadikarp

Hispaania maiustustetootja Chocolat Factory maiustused on ümbritsetud ühevärviliste vutlarite ja pakenditega. Huvitav on toote ja pakendilahenduse koostoime nende kõige ausama toote „The Most Honest Chocolate Tablet“ puhul. Pakendile on märgitud kaloriarvestus šokolaaditükkide kaupa – nii teab sööja täpselt, kui suur šokolaadiga sooritatav patt parasjagu on.

 

 

 

 

Millised on täiuslikud koogikarbid?

Täiuslik koogikarp on isuäratava välimusega. Hea koogikarp arvestab ka koogi transpordiga ja fikseerib õrna küpsetise kindlalt paigale. Samuti on täiuslikku koogikarpi mugav avada ja koogi väljavõtmine koogikarbist on lihtne.

BIPist saab tellida erinevaid müügipakendeid. Nende hulgas on ka kaunid šokolaadipakendid, ilusad küpsisekarbid ja funktsionaalsed koogikarbid. Meie maiustusepakendite näidistega saad tutvuda siin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga