Vutlarid maiustustele ja koogikarbid (II osa)

Vutlarid maiustustele, šokolaadidele, küpsistele ja kookidele mängivad olulist rolli terve maiustamise kogemuse vältel. Maiustusi ja šokolaade ümbritsevad vutlarid peaksid olema pilkupüüdvad, isuäratava välimusega, mugavad transportida ja lihtsad avada.

Jätkame eelmisel korral avaldatud ülevaadet huvitavatest pakenditest maiustustele ja toome lugejateni veel 5 inspireerivat näidet pakenditest, karpidest ja vutlaritest, mis erinevaid maiustusi ümbritsevad.

 

kirevad vutlarid
Pakendid Unelefanteviide pildile

6. Mehhikopäraselt kirevad vutlarid kvaliteetšokolaadidele

Maiusetootja Unelefante tooteid ümbritsevad julged ja temperamentsed vutlarid. Aknaga pakendid võimaldavad šokolaadi isuäratava välimusega juba enne selle ostmist ja maitsmist tutvuda. Retrohõngulised kassetikujundusega pakendid šokolaadile on valmistatud käsitööna ja sobivad suurepäraselt kingituseks.

 

 

 

 

 

 

karbid ja vutlarid
Pakendid Choco Honey, viide pildile

7. Gurmeešokolaade ümbritsevad tagasihoidlikud vutlarid

Brasiilia šokolaaditootja Choco Honey vutlarid ja karbid on minimalistlikud ja ühevärvilised. Toote klassist annab aimu säravkuldne fooliotrükis logo. Lihtsuses peituv võlu viitab šokolaadipakendite puhul sellele, et vutlaris peituv šokolaad on tõeline staar ja seda ümbritsev pakend jääb toote kõrval pigem tagasihoidlikuks.

 

 

 

 

 

retrostiilis pakendid
Pakendid Taza Chocolateviide pildile

8. Naturaalse välimusega vutlarid ja pakendid ümmargustele šokolaadidele

Taza Chocolate’i ümarad maiustused on hoolikalt paberisse ja seejärel vutlarisse pakendatud. Šokolaadi- ja kommikarpide kujundus on ehe, kasutades loomamustreid, korduvaid sümbol-mustreid, krabisevat õhukest paberit või suuremate karpide puhul tugevat jõupaberit. Loodussõbralik pakendivalik viitab toote naturaalsusele: maiustused on gluteenivabad ning toorainete päritolu ja tootmisprotsess vastavad fair trade’i tingimustele.

 

 

 

kommikarbid-pakendid
Pakendid Chaponviide pildile

9. Chapon’i kommikarbid viivad muinasjutumaale

Prantsuse maiusetootja Chapon’i vutlarites, pakendites ja karpides on tunda muinasjutulist ja ajaloolist hõngu. Küllusliku kujundusega pakendid annavad edasi eksootilist loodust, imelisi loomi, suursuguseid paiku ja tõotavad imelisi maitseelamusi. Luksuslikku valikusse kuuluvad kommid on lisaks kaunitele karpidele pakendatud paberisse ja tunduvad tõeliselt maitsvad.

 

 

 

 

 

 

 

koeramaiustuste-pakendid
Pakendid Three Dog Bakeryviide pildile

10. Armsad pakendid lemmikloomamaiustele

Three Dog Bakery on loonud oma lemmikloomamaiustele nii hõrgutavad pakendid, et iga koeraomanik võib tunda kiusatust koeraküpsiseid ka ise maitsta. Käsitööna valminud küpsised ja maiustused on mõeldud siiski ainult koertele, kuigi pakendilahendused on isuäratavad ka teiste pereliikmete jaoks.

 

 

 

 

 

 

 

Millised vutlarid oma toodetele valida?

Hea vutlar on vastupidav, mugav avada, tihti taassuletav ja ilusa välimusega. Meie poolt valmistatud vutlarite näidistega saab tutvuda siin ja hinnapäringu kõige ilusama vutlari, koogikarbi või maiustustekarbi tellimiseks, saab saata meile siit!

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga