Uudsed kartongist toidupakendid – EcoTray

PackWell tõi Eesti turule uuendusliku toidupakendi – EcoTray. EcoTray on keskkonnasõbralik kartongist pakend, mis on muudetud hermeetiliseks tänu  õhukesele kilebrjäärile. Tänu uuenduslikule tehnoloogiale on EcoTray pakendisse pakendatud toidul pikem säilivusaeg kui sarnastel kilepakenditel. Samuti on see innovaatiline toidupakend turunduslik pakend. EcoTray toidupakend toob tõestatult paremad müügitulemused, sest toit on pakendis hästi nähtav ja pakend tundub poeriiulil tarbijale ahvatlev.

Kuidas EcoTray uue disainiga toidupakendit kasutada?

 

EcoTray on  hermeetiliselt suletav kartongpakend, mis sobib ideaalselt valmistoidu, salatite, sushi, liha, kana, kala ja ka külmutatud toodete nt. aedviljade ja mereandide pakendamiseks. Samuti saab seda innovaatilist pakendit edukalt kasutada snäkkide, koolieinete ja lennukieinete pakendamiseks. Sellist pakendit on toiduainetööstuses kaua oodatud, sest uudne EcoTray toidupakend võimaldab toidu riiuli-iga märkimisväärselt pikendada.

Marks & Spenceri valmistoidupakendid – pakend kalale ja kartulitele

Üks esimestest, kes sarnase uuendusliku pakendi kasutusele võttis, oli Briti rahvusvaheline kaubanduskett Marks & Spencer. M&S kasutas innovaatilist pakendilahendust valmistoidu pakendina. Kartongist toidupakendisse pakiti brittide kultusroog – kala ja kartulite (Fish & Chips) eine.

kartongist toidupakend
Link receipes of a pantry pildile

Hollandi suurim supermarket pakendab uude kartongpakendisse värske pasta

Albert Heijn ehk AH on Hollandi suuremaid supermarketikette, mis tegutseb ka Belgias ja Saksamaal. Nemad pakendavad uudsesse pakendisse oma värske pasta. EcoTray pakend võimaldab suurepäraselt kvaliteetse toidu isuäratavat välimust edasi anda ja seeläbi toote läbimüüki suurendada.

kartongist toidupakend
Link AH pildile

EcoTray on sobiv pakend salatile ja wokile

Simply Good on Austria toidufirma, kelle tootevalikusse kuuluvad tervislikud salatid, vokiroad, supid ja valmistoidud. Innovaatiline toidupakend on ka nende äris kasutust leidnud. Simply Good pakib õhukindlasse toidupakendisse näiteks salatid, koftad, pastaroad, ühepajatoidud ja kuskusi.

 

toidupakend
Link Packaging of the World pildile

Samuti sobib EcoTray pakend lihatoodete ja värske kala pakendamiseks. EcoTray pakendisse suletud lennukieined ja koolieined säilivad hästi ning neid on lihtne avada.

Miks eelistada toiduainete pakendamiseks EcoTray pakendit?

Lisaks sellele, et EcoTray pakendis säilib toit kauem, on EcoTray valmistatud ümbertöödeldud materjalidest ja sujuvalt tootmisesse integreeritav.

Kasutatud pakendite utiliseerimine on nüüdsest lihtne ja mugav. Kartongile lamineeritud õhuke kilebarjäär on kergesti eemaldatav ning ei täida prügikasti sarnaselt plastikpakenditega. Samuti on EcoTray pakendid toodetud vähimast võimalikust toorainest. Tootja saab tooteinfo trükkida otse pakendi kartongist pinnale ja ei vaja selleks enam lisaümbriseid või kleebiseid. Säästame koos keskkonda, mis meid ümbritseb. Kasutage nutikaid ja uuenduslikke lahendusi toodete pakendamisel!

EcoTray pakendite tellimiseks võtke meiega ühendust!

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga